Fejlesztési tanácsadás

Szervezeti és informatikai konzultáció

Segítünk optimalizálni a munkafolyamataidat és költségeidet

Több éves tapasztalatunkat, melyet szoftveres megoldások létrehozásában és bevezetésében szereztünk, úgy döntöttünk hasznosítjuk, és létrehoztuk szoftverfejlesztési tanácsadás szolgáltatásunkat. Ilyen esetekben tanácsadóink az ügyfelünkkel együttműködve igyekeznek megérteni és kiaknázni szükségleteiket, majd tapasztalatukra és tudásukra alapozva olyan egyedi szoftvermegoldásokat terveznek, javasolnak és valósítanak meg, amelyek tökéletesen megfelelnek ezeknek az igényeknek.

Ezek az egyedi igények lehetnek új rendszer fejlesztésével kapcsolatosak, meglévő rendszerek integrálásával kapcsolatosak, de akár az ügyfél által jelenleg alkalmazott szoftverek optimalizálásával kapcsolatosak a hatékonyság és a teljesítmény javítása érdekében. Tanácsadóink a megrendelő rendelkezésére bocsátják az úgynevezett “best pratice-eket”, valamint útmutatást adnak a technológia folyamatosan változó és fejlődő világában.

Ha szükség van rá, mesterséges intellgencáit is bevonunk…

Az adatgyűjtés és elemzés után esetenként AI bevonásával is fogalmazunk meg javaslatokat, azok leghatékonyabb kihasználására. A megbízást követelményeitől függően megbízott szakemberünk dolgozhat egyedül vagy az ügyfél csapatában, akár az ügyfél telephelyén, vagy akár távolról is. Cégünk rugalmas a megbízási modellt illetően, lehetőség van ugyanis projekt alapú, megbízás alapú vagy idő- és anyagalapú megállapodásra, ezzel is azt biztosítva, hogy ügyfelünk a számára legmegfelelőbb konstrukciót választhassa.

A leggyakoribb megkereséseink közé tartoznak:

    • Szoftvertervezés és -architektúra
    • Fejlesztés és tesztelés
    • Telepítés és karbantartás
    • Képzés és támogatás

Minden eset egyedi, így minden ajánlatunk is egyedi! Kérjen ingyenes árajánlatot a kapcsolat fül segítségével!