Saját fejlesztésű WMS/WCS rendszer

Legmodernebb és legeffektívebb raktárirányítás

iOS, Android és webes applikáció

Kamerával ellátott telefon segítségével a vonalkódolvasás is lehetséges bármilyen készüléken, a raktári műveletek kényelmes végrehajtása érdekében. Böngészőből indítva pedig az adminisztrációs felület érhető el.

Ingyenes adatbázismotor

A világ legnagyobb IT cégei (facebook, uber, netflix, airbnb, youtube, amazon, twitter) által használt teljesen ingyenes és gyors adatbázist a MySql-t használva tesszük kényelmesebbé és olcsóbbá az üzleti tevékenységei

Felhőalapú működés

A teljes informatikai infrastruktúra egy felhőben tárolódik, így saját szerver üzemeltetéssel sem kell foglalkoznia. Belső rendszeren való működésre is van lehetőség. 

Telepítés és integráció

Adatbázis telepítése és létrehozása után azonnal használható a böngészőből indítva a rendszer.

Automata raktár integráció

 • Automata magasraktár kezelés
 • Raktár vizualizáció
 • Kapcsolódás Siemens, Rockwell, Omron PLC-khez, sztenderd interfészeken keresztül

Vállalatirányítási rendszer integráció

 • Raktár mozgási bizonylatok letöltése, visszaigazolása
 • Disztribúciós rektár funckiók
 • Gyártás ellátási raktár funckiók
 • Validált minőségbiztosítási szolgáltatások
 • Kapcsolódás SAP, Navision rendszerekhez sztenderd interfészen keresztül

Minőségbiztosítás

Szoftverünk megfelel a különböző minőségbiztosítási szabványoknak. A szoftverrel együtt biztosítjuk a teljes cGAMP, a 21 CFR Parts 210, 211 és az Eudralex Vol 4 A.11 irányadó elvárásainak megfelelő validációs dokumentációt.

Milyen előnyökhöz juttatja ez a WMS az Ön vállalkozását?

 1. Rugalmasság, alkalmazkodóképesség és méretezhetőség. Képes alkalmazkodni az új technológiából, a változó keresletből, a nagyobb eladásokból eredő változásokhoz.
 2. Ellenőrzés. Mindig tudni, mi van raktáron, honnan jött, hol található és merre tart. Valós idejű készletellenőrzés.
 3. Munkafolyamatok kezelése. A termékáramlás és az információk hatékony megszervezése.
 4. Hatékony minőségellenőrzés. Minőségi státusz, mintavételezés, átminősítés kezelése.

Akár 20%-os tárolókapcítás növekedés

20%

Akár 30%-os manuális műveletek csökkentése

30%

100%-os hibamentesség

100%

A felhasználó bármely böngészőből hozzáférést kap a felhőalapon is működtethető WMS-hez és frissítésekhez. Minden biztonságos kapcsolaton megy keresztül, anélkül, hogy cégének bármilyen informatikai infrastruktúrába kellene beruháznia. A havi felhasználói díj tartalmazza a termék- és ügyfélszolgálati támogatást. Szoftverünk használata csökkenti a tulajdonosi költségeket.

A WMS / WCS funckiói

Áru érkeztetés

A beérkezett áru regisztrációja, rakat és csomag egységekbe szervezése, címkézése. A keletkeztetett készletet raktári tárhelyekre küldi.

Áru kiadás

A raktárkészlet kiadása bizonylat alapján. Az árukiadási kérelmekből a rendszer kiszedési listákat készít, majd a kiszedett rakatokat a kiadópontra küldi.

Minőségi státusz kezelés

A raktári készlet három minőségi státuszba sorolhatósága biztosítja a megfelelő minőségbitosítási folyamatok létrehozását és ellenőrzését.

Mintavételezés

Mintavételezési folyamat segíti a minőségbiztosítási minták levételét, készlet módosítását, és a minták tárolását.

Kiszedési lista

Flexibilis kiszedési listák alapján történő raktári kiszedés. Több árumozgatási folyamat összesített kiszedési listája teszi hatékonyabbá a raktári munkát.

Szállítási utasítások

A rakatok szállítása, és a mozgások naplózása szállítási utasítások segítségével történik. Végrehajtásuk vonalkód vagy RFID azonosításnak köszönhetően egyszerűen és gyorsan kivitelezhető.

i

Gyártási anyagellátás

A BOM lista alapú gyártási ellátás modul kiszedési listákat generál, aminek segítségével az áru a megfelelő mennyiségben és időben a gyártósorokhoz szállítható.

Disztribúció

A disztribuciós raktár kezelő modul gyorsítja és egyszerűsíti a disztribuciós rendelések kiszolgálását.

Leltározás, készlet módosítás

Leltározási folyamat lehet teljes raktárra, vagy csak annak egy részére, kiválasztott cikkekre. A rendszer támogatja a mintavételezett és a teljes leltárt. A leltározási folyamat eredményeképpen készlet módosítási folyamat indulhat.

i

Automata raktár vezérlés

A raktár egy, vagy teljes része konfigurálható automata raktárnak. Ebben az esetben a szállítási utasítások végrehajtása, és az automata raktár vizualizációja a kapcsolodó MFC modul által van biztosítva.

Törzsadat kezelés

Felhasználói interfész a törzsadatok létrhozására, módosítására és a módosítások naplójának megtekintésére.

Jogosultság kezelés

Teljes jogosultság kezelés: felhasználók, felhasználói csoportok, szerepkörök, műveleti helyek. Külső (pl. LDAP) vagy belső jelszókezelés beállítható.