WMS/WCS

Felhasználási területek

 

WMS kisvállalkozásoknak (meg nagyoknak is)

Felhőalapú működésének köszönhetően nem igényel saját IT infrastruktúrát. A raktári műveletek végrehajthatóak bármilyen iOS vagy Android alapú, kamerával rendelkező okostelefonnal. Előcímkézett tárolóeszközök használata esetén címke, vagy RFID nyomtatóra sincs szügség a folyamatos működés során. Nagy beruházás nélkül tárhely és szoftver bérléssel, előre kalkulálható havi költséggel üzemeltetheti a rendszerét.

WCS bérraktároknak

Fekete dobozként működő raktár, a betárolt rakatok tulajdonoshoz rendelve. Tárhely kiválasztás, szállítási utasítások, ki-be tárolási folyamatok raktár kiszolgálására optimalizálva. A raktár lehet kézi, automata vagy vegyes működésű. 

Validált WMS/WCS/MES gyógyszer és élelmiszeripari cégeknek

A legmagasabb gyógyszeripari szabványoknak megfelelő funkcionalításokat integrálja a WMS/WCS/MES rendszer. A gyártási modul a diszkrét sarzs alapú gyártásra van optimalizálva, teljes sarzs történettel, és beépülési fával. A rendszerhez teljes validációt támogató dokumentációt is biztosítunk.

WCS automata raktár integrációhoz

Teljes funkcionalítású, vagy bérraktár elven működő automatizált raktár vezérlés. Ebben az esetben az ERP/MES rendszer által használt adatbázis motor használata is lehetséges. Az automata rendszert a WMS/WCS rendszer részét képező MFC (Material Flow Control) modul vezérli. Az MFC modul vizualizációs és karbantartási támogatást is ad az automata rendszerhez.

Look and feel

Web-es interfész, modern dizájn, egyszerű kezelhetőség

Letisztult képernyődízájn a megfelelő mennyiségű adatmennyiséggel a képernyőn. Tabulált oldal több folyamat egyidőben való kezelhetőségért.
Automatikusan kitöltődő törzsadat mezők, a részletek megtekintését lehetővé tevő felugró ablakkal.

Mobil applikáció Android és iOS készülékekre

Mobil applikáció a raktári műveletek gyors és kényelmes végrehajtásáért. A végrehajtandó műveletek vonalkód vagy RFID olvasás vezéreltek, a lehető legkevesebb kézi adatbevitellel.

Konzisztens folyamat követés

A folyamatok indítása és lezárása a WEB-es felhasználói interfészen, míg a raktári műveletek végrehajtása a mobil applikáció segítségével történik. Felhasználói oldalról midig egértelmű, hogy adott funkciót hol kell végrehajtani.

Elektronikus rekordok és adatbiztonság

Folyamat és törzsadat változás történet

Törzsadatok és folyamatok változásának részletes naplózása, felhasználó névvel és időponttal. Riportok a változás naplók megtekintéséhez.

Elektronikus rekordok aláírása

A validálás során kijelölt elektronikus rekordok létrehozása és módosítása esetén a rendszer a jogosult felhasználó eláírását kéri.

Validációs dokumentumok

Szoftver validációhoz előkészített dokumentumok: IQ, OQ, PQ teszt dokumentumok.